Matematik
Reducer !!!
21. april 2003 af
SP anonym (Slettet)
Nogen der gider reducere de to her... fatter hat af reducer :)
(a+b)-(2a+b)
4a*2+(3-7a)
(a+b)-(2a+b)
4a*2+(3-7a)
Svar #1
21. april 2003 af Lurch (Slettet)
opløft parenteserne først,
(a+b)-(2a+b)=a + b - 2a - b= -a
gang konstanterne 2 og 4 og opløft parantesen
4a*2+(3-7a)= 8a + 3 -7a= a+3
(a+b)-(2a+b)=a + b - 2a - b= -a
gang konstanterne 2 og 4 og opløft parantesen
4a*2+(3-7a)= 8a + 3 -7a= a+3
Svar #2
21. april 2003 af SP anonym (Slettet)
Mange TaK, Vores lære gider nemlig ikke lære os at reducere !!
-a
a+3
DU er en guttermand 8)
-a
a+3
DU er en guttermand 8)
Skriv et svar til: Reducer !!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
