Biologi

gæring

14. december 2008 af Jeg-er-en-argurk (Slettet)

Jeg har fået en opgave, hvor jeg skal diskutere, hvordan vi evt. kan lave en forsøgsserie hvor vi ændrer på en anden faktor end temperaturen.Diskuter også hvilke af forsøgsomstændighederne der skal være konstante.

Dette forstår jeg ikke? Vi har lavet et forsøg, hvor vi skulle se, temperaturens betydning for gæringsprocessen, hvor gær var blandet med glukose (med vand naturligvis.). er der nogle, der har et bud?

På forhånd tak.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2008 af Bethsen (Slettet)

Altså, som enhver anden naturvidenskabelig ville jeg jo nok sige tryk, men det har vel ingen påvirkning i biologisk sammenhæng udover at gæringbakterierne sikkert dør ved for højt tryk.

Hvad med lys/mørke? under aerobe/anaerobe forhold? mængden af glukose?


Skriv et svar til: gæring

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.