Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

brug af avisartikler

17. december 2008 af incident (Slettet)

Hey, jeg har brugt nogle avisartikler i forbindelse med min opgave.

Men, jeg ved ikk hvordan jeg skal dokumentere at jeg brugt det. Fx ved at sætte en fodnote, de steder jeg har brugt det. Men skal jeg så skrive nede i noten; Information; dd/mm/åå; osv..

Eller skal jeg undgå fodnoter, hvor jeg gør brug af avisartikler, og så blot skrive det i litteraturlisten?

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2008 af lineEK (Slettet)

altså du skal self have dem med i litteratur listen, men hvis det er fakta eller citater bør du også lave fodnote. ellers kan de beksylde dig for a du ikke kan dokumentere dine påstande og det trækker ned.

men hvad du skal skrive i fodnoten afhænger af hvordan du sortere din litteratur liste. hvis du sætter den op i alfabetisk rækkefølge efter efternavn, kan du fx skrive "larsen, information" hvis du har en artikel af inge larsen som blev bragt i information, hvis du har flere med samme efternavn kan du evte sætte årstal på ..

håber du kan bruge det :)


Svar #2
17. december 2008 af incident (Slettet)

Ja okay, cool :) tak tak.

Altså, det jeg bruger fra artiklen, er jo på sin vis fakta, fx omkring en bestemt samfundstypes ophør, eller tænker du kun på fakta i den forstand, hvori der indgår statistiske tal eventuelt? hmm.


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. december 2008 af lineEK (Slettet)

altså så længe det ikke er noget almen viden skal man helst dokumentere det ...

min llærer bruger altid eksemplet med a man godt kan skrive a hitler var nazist uden a skulle dokumentere det - det er noget alle ved og alle kan finde ud af hvis det er, men hvis man begynder a skrive noget med det var pga oplevelser i barndommen etc. skal man dokumentere det... ved ikke om du forstod det :)

men både fordi der kan være forskellige udtalelser så de skal vide hvor du har din fra og så ved de os det ikke noget du opdigter :)

men hvis det er et helt afsnit du har om det tror jeg godt du kan skrive i fodnoten fx "data om samfundstyper fra Larsen, information" eller hvordan man skriver det :)


Svar #4
17. december 2008 af incident (Slettet)

Ja okay, jeg er med (: tak for svarene. cool cool.


Skriv et svar til: brug af avisartikler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.