Matematik

Hjælp til skriftlige mat.B

06. januar 2009 af Qand (Slettet)

Er der nogen der kan hjælpe mig med dette opgaver::::

Fra april 2005 og 20 måneder frem faldt ledigheden i Danmark med god tilnærmelse med
2900 personer pr. måned. I april 2005 var der 165 200 ledige.
a) Opstil en model, der beskriver udviklingen i antal ledige i den nævnte periode.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2009 af Downunder (Slettet)

Skal du lave en funktion, så er det vel noget med at sige.. .

F(x) = ax + k

a = 2900 personer pr måneder

x = antal måneder

k = konstant = 165200 ledige.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. januar 2009 af ibibib (Slettet)

a = -2900

F(x) er antal ledige


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. januar 2009 af Downunder (Slettet)

Hvorfor -2900 ???


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. januar 2009 af ibibib (Slettet)

Ledigheden falder.


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. januar 2009 af Downunder (Slettet)

Yes sir havde jeg ikke lige set sorry,,,


Skriv et svar til: Hjælp til skriftlige mat.B

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.