Matematik

angiv løsningsmængde

08. januar 2009 af sissasine (Slettet)

Hej derude!

Jeg sidder og forsøger at hjælpe en af mine børn, men kan ikke rigtig finde rede i det. Opgaven er: Angiv losningsmængden til følgende sammensatte udsagn:

A  x≥-1 Λ x<4

Er der en der kan prøve at forklare mig hvordan stykket løses.

På forhånd Tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. januar 2009 af aldrigfærdig (Slettet)

Løsningsmængden skal være større eller lig med -1 og mindre end 4 dvs.  L=[-1;4[


Svar #2
08. januar 2009 af sissasine (Slettet)

tusind tak, er det ikke værre, var sikker på at det var en større udredning :)


Svar #3
08. januar 2009 af sissasine (Slettet)

til aldrig færdig

hvis nu stykket ser sådan ud

x≤-1 Λx mindre end 4

undskyld men jeg kan ikke få comp. til at lave mindre end tegnet uanset hvor mange gange jeg trykker på det

løsningsmængden er så mindre end 4 og mindre eller lig med -1

hvordan skrives det


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. januar 2009 af aldrigfærdig (Slettet)

står det sådan:  x≥-1 Λ x<4  eller sådan:  x≤-1 Λ x >4


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. januar 2009 af aldrigfærdig (Slettet)

Du siger: løsningsmængden er så mindre end 4 og mindre eller lig med -1. Lyder underligt...

Er du sikker på der ikke står: x≥-1 Λ x<4  ?


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. februar 2009 af man2homework (Slettet)

Er løsningsmængden til følgende udsagn: x ≤ -1 Λ x < 4      så L = ]-1;4[   ???

Og er løsningsmængden til følgende udsagn: x ≥ -1 Λ x > 4 så L = [-1;4[ ???

forstår det nemlig ikke helt


Skriv et svar til: angiv løsningsmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.