Matematik

Trigonometri

08. januar 2009 af npm (Slettet)

Hej

Hvem kan bevise flg.:

                                                    

tan(vinkel)=modstående kate

                   hosliggende katete

Sætningerne om sin(vinkel) og cos(vinkel må gerne benyttes uden bevis.

På forhånd tak                                                           


Brugbart svar (2)

Svar #1
08. januar 2009 af ibibib (Slettet)

tan(v) = sin(v)/cos(v) = (a/c)/(b/c) = a/c·c/b = a/b 


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.