Fysik

bølge

08. januar 2009 af Juzzzle (Slettet)

Beregn bølgelængden af lys med frekvensen 11,3*10^14 Hz


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2009 af Daniel TA (Slettet)

Benyt c=f*λ


Svar #2
08. januar 2009 af Juzzzle (Slettet)

 hmm :S


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. januar 2009 af Jerslev

#2: c = lysets hastighed

f = frekvens

lambda = bølgelængde.

- - -

mvh

Jerslev


Skriv et svar til: bølge

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.