Engelsk

Oversættelse af ord

10. januar 2009 af Drehling (Slettet)

Hjæælp miiiig.. Skal ha hjælp til at oversætte nogle ord til engelsk

Vareudvalg

omgivelser

kundebetjening

øger

desuden

tjene

almindelig detailhandelskunder

Håber virkelig der er nogle der vil hjælpe mig hurtigt..


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2009 af cepta (Slettet)

surroundings, environs = omgivelser

increase = øge

besides, moreover, furthermore = desuden

eran=tjene

Det var hvad min ordbog ku' spytte ud.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. januar 2009 af cepta (Slettet)

Der skulle self. stå earn


Skriv et svar til: Oversættelse af ord

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.