Matematik
hjælp retningsvinkel
31. oktober 2004 af
fransk (Slettet)
bestem længde og retnigsvinkel af vektorene:
a->(-5,12) og b->(5,8)
har fundet længderne:
a-> = 13
b-> = rod(89)
men hvordan finder jeg retnigsvinklerne?
er det noget med
cos(v)=5/13 => cos^-1(5/13)= 67,3^8 grader
eller der det cos(v)=-5/13 => cos^-1(-5/13)=112 grader
eller noget helt andet?
håber der er nogle der kan hjælpe
a->(-5,12) og b->(5,8)
har fundet længderne:
a-> = 13
b-> = rod(89)
men hvordan finder jeg retnigsvinklerne?
er det noget med
cos(v)=5/13 => cos^-1(5/13)= 67,3^8 grader
eller der det cos(v)=-5/13 => cos^-1(-5/13)=112 grader
eller noget helt andet?
håber der er nogle der kan hjælpe
Skriv et svar til: hjælp retningsvinkel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
