Matematik
lille opgave...
31. oktober 2004 af
*S* (Slettet)
Håber der er nogen der lige vil hjælpe mig...?
En funktion f er bestemt ved
f(x)= 1/1+e^-x
Hvordan gør man rede for at f er voksende?
Håber der er nogen der lige vil hjælpe mig...?
En funktion f er bestemt ved
f(x)= 1/1+e^-x
Hvordan gør man rede for at f er voksende?
Svar #1
31. oktober 2004 af -1^(1/2) (Slettet)
Du mener vel 1/(1+e^-x)?
Siden e^-x er aftagende må nævneren nødvendigvis blive mindre og mindre, hvoraf f(x)=1/(1+e^-x) er voksende.
Siden e^-x er aftagende må nævneren nødvendigvis blive mindre og mindre, hvoraf f(x)=1/(1+e^-x) er voksende.
Svar #6
31. oktober 2004 af -1^(1/2) (Slettet)
Havde #2 sagt:
"differentier skRidtet, og vis at f'(x) altid er positiv"
Da havde jeg sagt: Freudian slip.
Det faktum, at han ikke gør det må afspejle seksualangst.
"differentier skRidtet, og vis at f'(x) altid er positiv"
Da havde jeg sagt: Freudian slip.
Det faktum, at han ikke gør det må afspejle seksualangst.
Skriv et svar til: lille opgave...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
