Fysik

fysik spørgsmål ?

11. januar 2009 af tawer (Slettet)

heej jeg har fået en opgave hvor der står følgende:

find ud af hvor meget Bq en 1uc er

hvad er det jeg skal? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2009 af mathon

hvor mange Bequerel 1 Curie udgør


Svar #2
11. januar 2009 af tawer (Slettet)

 ok

og hvordan finder man ud af det??


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. januar 2009 af mathon

                                              

                                                     1 Ci = 3,7*1010 Bq


Svar #4
11. januar 2009 af tawer (Slettet)

 så jeg skal gang 3,7*1010 Bq med vægten af C ??? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. januar 2009 af mathon

hvad betyder uc?

mener du µCi ?


Svar #6
11. januar 2009 af tawer (Slettet)

altså det er ikke normal u det er ypsalon μ

beklager jeg skul have skrevet det før


Brugbart svar (0)

Svar #7
11. januar 2009 af mathon

det hedder nu et [my]

1µCi = 10-6*(3,7*1010 Bq) = 3,7*104 Bq = 37000 Bq


Svar #8
11. januar 2009 af tawer (Slettet)

 he min fejl endnu engang. men tak for hjælpen

synes godt nok spørgsmålet var formuleret på en svær måde.. det kunn egodt have været forklaret lidt


Skriv et svar til: fysik spørgsmål ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.