Fysik

s=0,5*g*t^s

13. januar 2009 af Biochem (Slettet)

Ville bare lige være sikker:

s=0,5·g·t2

s er strækningen i meter

t er tiden i sek.

g er tyngdeaccelerationen, ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Jo.


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. januar 2009 af Daniel TA (Slettet)

Jo. Jeg tror du tænker på denne formel:

s(t)=0,5*a*t2+v0*t+s0

I dit tilfælde er v0=0, s0=0 og a=g


Svar #3
13. januar 2009 af Biochem (Slettet)

Mange tak, enddnu engang! :-D


Skriv et svar til: s=0,5*g*t^s

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.