IT

hjælp.. Leavitts modellen.. er jeg helt forkert på den

13. januar 2009 af VchV (Slettet)

Påvirkningen af hovedkontoret ved hjælp af leavitts model efter beslutningen om at alle medarbejdere skal have udleveret en mobil tlf. af mærket Nokia N95 (I skal alle have udleveret en mobiltelefon af mærket Nokia N95. I skal sørge for at være online minimum en time før arbejdstid og efter arbejdstid i en prøveperiode, men så kun skulle arbejde fire dage. I skal i disse timer foretage al jeres mødeplanlægning, læsning af e-mail, opdatering af filer osv).

Hver gang der sker ændringer i en virksomhed bliver alt det interne i virksomheden påvirket


Mennesker: Alle menneskerne skal være med i projektet og være forgangsfolk for brugen af Turbo 3G EDGE, hvilket vil betyde at de medarbejdere som ikke har kendskab til telefonen, skal ”undervises” i at brugde den nye teknologi. I prøveperioden skal medarbejderne kun skulle arbejde 4 dage om ugen med til gengæld være online en time før og efter arbejdstid, hvilket vil betyde at der i privatlivet kan blive skabt problemer.


Opgaver: Ledelsen eller medarbejderne som kender til telefonen, får en ekstra opgave i at introducerer mobiltelefonen for de øvrige medarbejdere, regnskabs afdelingen får også ekstra arbejde da de skal udarbejde et regnskab for de indkøbte mobiltelefoner


Teknologi: I prøveperioden vil det betyde at computeren er ”forbudt” da mobiltelefonen Nokia N95 træder ind i stedet for, da telefonen kan benyttes som et lille funktionelt ”kontor” da telefonenen bruger meget strøm vil en oplader også stå til rådighed for medarbejderne ligeså vel med en bruger manual.
 

Strukturen: Som er det mest stabile element i Leavitts model, fordi det er de rammer som organisationen arbejder under, vil også blive påvirket af at medarbejderne skal til at udfører deres daglige arbejde på en mobiltelefon, da medarbejderne kan blive ramt af unødig stress i forbindelse med omlægningen af arbejdsgangen/arbejdstiden i den periode som forsøget står på, da ingen ved hvor lang prøveperioden er.
 


Brugbart svar (5)

Svar #1
03. september 2009 af kellanypiin (Slettet)

Prøv at gå ind på: Kandu.dk 


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. juli 2018 af jenshansen222

Du kan læse mere om Leavitts model her hvis du er i tvivl

 

Skriv et svar til: hjælp.. Leavitts modellen.. er jeg helt forkert på den

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.