Matematik

??

15. januar 2009 af Jensrmb (Slettet)

Hej jeg har 2 opgaver, som jeg sidder lidt og roder med. Den første lyder følgende:
Bestem vedhjælp af lommeregneren fordoblingskonstanten for hver følgende eksponontielle udviklinger: Y1 = 3,7 • 1,04x

Den anden opgave lyder følgende: Bestem ved hjælp af lommeregneren halveringskonstanten for hver følgende eksponentielle udviklinger: Y1 = 0,7 • 0,92x


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2009 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/97785


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. januar 2009 af o1-studie (Slettet)

Formel for halveringskonstant:
T½=ln(½)/ln(a)

Formel for fordoblingskonstant:
T2=ln(2)/ln(a)

Du har a fra formlen y=b*ax

/o1-studie


Skriv et svar til: ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.