Matematik

Integralregning

15. januar 2009 af Hami-D (Slettet)

To funktioner f og g er givet ved f(x) = sqr(10-2x) og g(x)=-x

De afgrænser et område i x = -3

skal beregne arealet af M.

hvordan regner man dette ud i TI?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2009 af NejTilSvampe

 hvad er M ?


Svar #2
15. januar 2009 af Hami-D (Slettet)

punktmængden :)


Svar #3
15. januar 2009 af Hami-D (Slettet)

Fuck det: ) ved godt hvordan man gør nu..


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.