Matematik

Differentiering/integrering

17. januar 2009 af Cickey (Slettet)

Hej jeg har lige et lille problem, min opgave lyder:

Koncentrationen af et bestemt medicinsk præparat i blodet hos en patient er en funktion af tiden t

I en model er denne funktion givet ved: f(t)=0,3te^(-1,1x)

Vis at f'(t)=0,3(1-1,1t)e^(-1,1t)


Svar #1
17. januar 2009 af Cickey (Slettet)

hov der skal selvfølgelig stå f(t)=0,3te^(-1,1t) og ikke opløftet i -1,1x


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. januar 2009 af Dynin (Slettet)

Sæt g(t)=0,3t og h(t)=e-1,1t og brug at (g*h)'=g'h+gh' 


Svar #3
18. januar 2009 af Cickey (Slettet)

hvorfor kan man gøre de? og hvordan regner du helt præcist det ud?


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. januar 2009 af Dynin (Slettet)

f '(t)=0,3e-1,1t+0,3t*(-1,1)e-1,1t=0,3e-1,1t*(1-1,1t) ...


Skriv et svar til: Differentiering/integrering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.