Matematik

omregning

19. januar 2009 af balhår (Slettet)

hvad er 2,5dm i cm?

og 205mm i cm?

omregning er virkelig noget jeg har problemer med... vil i ikke nok hjælpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2009 af kimor (Slettet)

jo da :)

1 dm = 10 cm

1 cm = 10 mm

Hjalp det lidt?


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. januar 2009 af Isomorphician

Kilo = 1000

Hekto = 100

Deca = 10

m = 1

deci = 0,1

centi = 0,01

milli = 0,001
 


Svar #3
19. januar 2009 af balhår (Slettet)

jo, tak meget (;


Skriv et svar til: omregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.