Engelsk

rettelse

21. januar 2009 af mathi4293 (Slettet)

Nogen der vil tjekke den for fejl?

Oversæt: Guy Fawkes:
Selvfølgelig kinder alle engelske skoleelever historien om Gay Fawkes. Han var utilfreds med regeringen I London, fordi den forfulgte katolikkerne. Derfor blev han en af lederne af krudtsammensværgelsen. I 1605 planlagde de sammensvorne at sprænge parlamentsbygningen i luften. Imidlertid røbede en af dem planen, og den 5. november fangede nogle vagter guy fawkes på fersk gerning. Under tortur tilstod han, og tre måneder senere fandt hans henrettelse sted.
 

Oversat til:
Of course know all English schoolchildren the story of Guy Fawkes. He was dissatisfied with the government in London, because the persecuted Catholics. So he became a leader of the gunpowder plot. In 1605 planned the conspirators to blow the parliament building in the air. However told one of them plans, and 5 November caught some guards Guy Fawkes red-handed. Under torture, he confessed, and three months later his execution took place.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2009 af Isomorphician

know all English schoolchildren the story = all English schoolchildren know the story

the persecuted = it persecuted

gunpowder plot = Gunpowder Plot

planned the conspirators = the conspirators planned

blow the parliament building in the air = blow up the Houses of Parliament

told one of them plans = one of them revealed the plan

5 November = on November 5

caught some guards = some guards caught


Svar #2
21. januar 2009 af mathi4293 (Slettet)

Of course all English schoolchildren know the story of Guy Fawkes. He was dissatisfied with the government in London, because it persecuted Catholics. So he became a leader of the Gunpowder Plot. In 1605 the conspirators planned to blow up the Houses of Paliament. However one of them revealed the plan, and on November 5 some guards caught Guy Fawkes red-handed. Under torture, he confessed, and three months later his execution took place.

sådan?


Skriv et svar til: rettelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.