Engelsk

Rettelse ?

21. januar 2009 af Hejhejhhx (Slettet)

Er det nogen der har lyst til at tjekke om det er rigtigt, da det genre skal være rigtigt til min fremlæggelse :) Det første er en indledning og det sidste afsnit er en konklusion.

According to Geert Hofstede’s Onion Diagram we will describe and analyze the culture of the Aboriginals and use his four manifestations of culture, namely symbols, heroes, rituals and find out their deepest values. The Aboriginals is a community who has lived in Australia for more than 60.000 years as hunters and gathers. In 1788 there lived about 300.000 Aboriginals in Australia as the settlers arrived from Europe.

The most fundamental value to aboriginals is the Dreamtime, because as we have mentioned earlier, this was the time when everything was emerged. The Dreamtime is the reason why Aboriginals live the way they do, in proportion to nature, spirits and just life in general.
Already in the childhood the Aboriginals learn to take care of themselves and live in harmony with the nature, which is the second important value for them. The nature has a great influence on their way to live because they conceive the nature as something the spirits had created.
The spirits are the third value for the Aboriginals and means a lot because they created the world. The Aboriginals worshiped the spirits and use them to ask for advice.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2009 af Isomorphician

the childhood = childhood

the nature = nature

their way to live = their way of life


Svar #2
21. januar 2009 af Hejhejhhx (Slettet)

Okay, er det virkelig de eneste rettelser der er ? ;) - tak ..


Skriv et svar til: Rettelse ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.