Matematik

4 opg hjælp pleas

22. januar 2009 af BegumOz (Slettet)

hej folkens, jeg har 4 opg her som jeg ikke rigtig kan finde ud af, er i søde at hjælpe mig.. her er de: 

1. opg √12x=

2. opg √25a² =

3. opg √24xy² =

4. opg √9ab =

og er ikke sød også at visse hvordan i har regnet dem ud :) pleass hjælp mig


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2009 af Is this it? (Slettet)

det ser ud som om du mangler en eller flere oplysninger..

er du sikker på at der ikke er et resultat til de ligninger?


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. januar 2009 af mathon

hvis du mener
√12*x) = √(22*3x) = 2√(3x)


Svar #3
22. januar 2009 af BegumOz (Slettet)

ved ikk, der står det her ovenover opgaverne: Man kan flytte et tal udenfor rodtegnet, når man samtidlig uddrager kvadratroden.


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. januar 2009 af mukka (Slettet)

x=12^2


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. januar 2009 af mathon

2. opg
√(25a²) = √(52*a2) = √(52)*√(a2) = 5*a = 5a


Skriv et svar til: 4 opg hjælp pleas

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.