Biologi

gær og sukker

03. november 2004 af OkDetErMig (Slettet)
hvad er den kemiske formel for gær og sukker, sukker er C6H12O6 ikke?

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2004 af frodo (Slettet)

kemisk formel for gær??
findes ikke, da gær består af mikroorganismer!

Det du har skrevet er druesukker.
Almindeligt sukker mener jeg har formlen C11H22O11

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. november 2004 af Peter B (Slettet)

sukker = glukose er ganske rigtig C6H12O6. C11H22O11 er et disakkarid, eks laktose.

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2004 af frodo (Slettet)

glukose ER druesukker!

alm sukker= saccharose = C12H22O11

Der manglede lige et C, men ellers passer det!

Brugbart svar (0)

Svar #4
03. november 2004 af Peter B (Slettet)

ups, jeg giver mig, det må være fordi blodglukose ofte omtales som blodsukker. Almindeligt sukker er ganske rigtig et disakkarid.

Svar #5
03. november 2004 af OkDetErMig (Slettet)

Det er bagegær jeg mener.

Brugbart svar (0)

Svar #6
03. november 2004 af frodo (Slettet)

bagegær = mikroorganismer!

Skriv et svar til: gær og sukker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.