Matematik

Løsning af cos-ligning.

25. januar 2009 af Alina (Slettet)

Hej Alle!

Jeg har fået tildelt følgende opgave:

a) Løs ligningen: cos^2(x)-1/2*cos(x)=0      for xE[0;2pi]

b) To funktioner f og g er givet ved f(x)=3*e^x+1 og g(x)=ln(x^2), x >0

- Bestem regneforskrift og definitionsmængde for (fog)(x) og for (gof)(X)

Jeg er desværre helt blank - og vil være meget taknemmelig for lidt tips og tricks om hvordan man kommer igennem sådan opgave. :)

På forhånd tak. :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2009 af Kristian-Poulsen (Slettet)

a) se, at det er en hidden 2. grads ligning

b) sæt funktionerne sammen og se om der indgår nogle funktioner som har en bestemt Dm(f).


Skriv et svar til: Løsning af cos-ligning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.