Matematik

Rigtig udregning?

26. januar 2009 af Casper Killerman (Slettet)

Hej!

Skal udregne rumfanget af en cylinder. Skal bare lige tjekke om dette nu også er rigtigt.

Cylinderens højde: 7,8 cm.                                                                                                                       Cylinderens Diameter: 5,5 cm.

Er det så rigtigt dette her: (π x (2,75 x 2,75) x 7,8)

Eller skal det se sådan ud:((π x (2,75 x 2,75)) x 7,8)

Eller er intet rigtigt?

På forhånd tak!

Casper Killerman


Svar #1
26. januar 2009 af Casper Killerman (Slettet)

Sorry at det står lidt rodedet   :S


Brugbart svar (2)

Svar #2
26. januar 2009 af Dynin (Slettet)

Du behøver ikke den ydre parentes i den første ligning

bare skriv V=π*(d/2)2*h=π*(5,5/2)2*7,8=... med d=diameter og h=højden


Svar #3
26. januar 2009 af Casper Killerman (Slettet)

Sorry, ved godt at de ydre paranteser ikke skal være der, sådan skal de bare stå i min opgave :)

Men tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Rigtig udregning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.