Matematik

haster meget !!!!!!!!

27. januar 2009 af Troelsb (Slettet)

jeg skal have løst denne ligning f´(x) = 0:

se vedlagt fil..

hjælp hurtigst muligt er meget vigtigt. Jeg kan ikke finde nul punkter og på grafen viser den heller ik  nogle, men når jeg regner den ud får jeg x = 3

Troels

Vedhæftet fil: f(x).docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2009 af NejTilSvampe

 Jeg vil gerne hjælpe men jeg kan ikke åbne filen, kan du ikke bare skrive funktionen?


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. januar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Nej jeg kunne heller ikke åbne, og det sker jævnligt. Der er den fejl ved programmet, at det er i tvivl om, der skal tekst alene eller grafik. Det kan man rette ved altid at tage grafikken med.


Svar #3
28. januar 2009 af Troelsb (Slettet)

Ved ikke lige hvorfor den ikke kan åbnes.

Men jeg har taget et screenshot af det og uploadet det her: http://peecee.dk/upload/view/152096

Vedhæftet fil:f(x).JPG

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. januar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Nulpunkter x=2½ og x=½. Grafen f(x) = ½*(√8*x2-24*x+10) Udtrykket under kvadratrodstegnet kan skrives som 2(2x-1)(2x-5)


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. januar 2009 af ibibib (Slettet)

En brøk er nul, når tælleren er nul og nævneren ikke er nul.

4x-6=0 <=> x=1,5.


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. januar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

#5 jeg gik ud fra, at det var funktionens nulpunkter og ikke dens afledede, der skulle findes frem til, selvom jeg godt så, at han skal have løst f'=0


Skriv et svar til: haster meget !!!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.