Matematik
HJÆLP til differentiabel fnk.
03. november 2004 af
kalinna (Slettet)
Om en differentiabel funktion f oplyses, at det approksimerende førstegradspoly. for f i tallet 2 er bestemt ved:
p(x)=-0,5x+4
Bestem f(2) og f'(2)
En funktion g er bestem ved g(X)=√(15
3X)
Gør rede for at også funktion g har p (x) som approksimerende førstegradspoly i tallet to.
Kan simpelhen ik komme igang.. det er opg. 5.013 fra eksamesbogen... tror bare jeg skal ha det oversat så jeg ved hvad jeg skal gøre...
På forhånd tak!
p(x)=-0,5x+4
Bestem f(2) og f'(2)
En funktion g er bestem ved g(X)=√(15
3X)
Gør rede for at også funktion g har p (x) som approksimerende førstegradspoly i tallet to.
Kan simpelhen ik komme igang.. det er opg. 5.013 fra eksamesbogen... tror bare jeg skal ha det oversat så jeg ved hvad jeg skal gøre...
På forhånd tak!
Svar #3
03. november 2004 af frodo (Slettet)
f(2)=P(2)
F'(2)=HÆLDNINGEN AF TANGENTEN
bestem tangenten for g i x=2, og se at det forhåbentlig giver det samme.
F'(2)=HÆLDNINGEN AF TANGENTEN
bestem tangenten for g i x=2, og se at det forhåbentlig giver det samme.
Svar #4
03. november 2004 af kalinna (Slettet)
narj.. f kan ik være p.. altså f=p.. for hvis du ta p' er det jo 0,5! også kan du ik ta f'(2)!!! såå.. der må være noget andet!
Skriv et svar til: HJÆLP til differentiabel fnk.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
