Matematik

Differentiér

27. januar 2009 af musti4300 (Slettet)

g(x) = (2+ 3 ex)4

Indre:ex

ydre: 2+44

ER det korrekt: jeg kan ikke finde andre løsninger. Kan i hjælpe mig


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Nej, det er ikke korrekt. Har du et andet bud på den indre og ydre funktion?


Svar #2
27. januar 2009 af musti4300 (Slettet)

#0
 

g(x) = (2+ 3 ex)4

Indre:ex

ydre: 2+44

ER det korrekt: jeg kan ikke finde andre løsninger. Kan i hjælpe mig

_______________________________________________________________________

Opg 2:

f(x)=x4 * Ln(x)

t= x4

t'= dt/dx = 4x3

dt=

Jeg er gået i stå her. Nogen kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. januar 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Opgave 1 er ikke korrekt. Et andet bud på indre og ydre funktion ville hjælpe dig.

Opgave 2 kan jeg ikke forstå, hvorfor du omdefinerer din variabel. Bare brug formlen for differentiation af et produkt.


Svar #4
27. januar 2009 af musti4300 (Slettet)

Opgave 1:

(2+ 3 ex)4    indre: 2+ 3 e x                        Ydre: x4  Jeg har ikke andre muligheder. er løbet tørt


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. januar 2009 af Jerslev (Slettet)

#4: Det er fuldt ud korrekt. :)

¨For f(g(x)) = (2+3*exp(x))^4 vil g(x) = 2+3exp(x) og f(x) = x^4. =)


Brugbart svar (0)

Svar #6
27. januar 2009 af NejTilSvampe

mit gæt er :   indre: 2+3 e^x   ydre:  (2+3 e^x)^4   :P


Brugbart svar (0)

Svar #7
27. januar 2009 af NejTilSvampe

nå :D


Brugbart svar (0)

Svar #8
27. januar 2009 af mathon

du løber sur i opdelingen

g'(x) = ((2 + 3ex)4)' = 4*(2 + 3ex)3*(2 + 3ex)' = 4*(2 + 3ex)3*(3ex) = 12ex(2 + 3ex)3


Skriv et svar til: Differentiér

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.