Matematik

Alkohol, HJÆÆLP

27. januar 2009 af søde1990 (Slettet)

En mand vejer 70 kg. og drikker inden for et meget kort tidsrum 6 genstande. Opstil en matematisk model der angiver hans alkoholpromille som funktion af tiden.

jeg ved at en genstand = 12 g alkohol
 

og 8 g forbrændes i timen.

- og ved den er lineær.

hjælp.

Hvordan løses denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2009 af Is this it? (Slettet)

6*12 =b 8=a x=tiden


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. januar 2009 af Is this it? (Slettet)

og det var så -8 =a


Svar #3
27. januar 2009 af søde1990 (Slettet)

har du sat ind i formelen for lineær? (hvordan er du kommet frem til dette?)


Skriv et svar til: Alkohol, HJÆÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.