Matematik

procent regning

28. januar 2009 af lundkatrinelund (Slettet)

håder der er nogen der kan hjælpe mig med dette,

før     16.999,00

nu      12.999,00

spar     4.0000

hvor mange % er kameraet nedsat?

et andet kamera er nedsat med 40% og koster nu 6.498 kr, hvad var prisen på kameraet før udsalget?

på forhånd mange tak..

Håder i kan hjælpe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2009 af Isomorphician

Har du selv en idé?


Svar #2
28. januar 2009 af lundkatrinelund (Slettet)

nej kan slet ikke finde ud af det :'(


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. januar 2009 af Isomorphician

Du skal se hvor meget de 4000 udgør af den oprindelige pris:

4000/16999

Det skal du så gange med 100 for at få resultatet i %. Du skal altså finde resultatet af:

(4000/16999)*100 = ...


Svar #4
28. januar 2009 af lundkatrinelund (Slettet)

mange tak .

den der / er det Divider?


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. januar 2009 af Isomorphician

Ja.


Svar #6
28. januar 2009 af lundkatrinelund (Slettet)

taak .

har lige et spørsmål mere .

hvis du gider.?

et kamera er nedsat med 40% og koster nu 6.498 kr

hvad er prisen på kameraet før udsalget.?


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. januar 2009 af Isomorphician

6498 kr. = 60 %

Hvordan vil du finde 100 %?


Svar #8
28. januar 2009 af lundkatrinelund (Slettet)

gange med 100 ?


Brugbart svar (0)

Svar #9
28. januar 2009 af Isomorphician

Så får du:

6498 kr. * 100 = 60 % * 100 <=>

649800 kr. = 6000 %

....

Hint: Prøv først at finde hvor meget 1 % er værd.


Svar #10
28. januar 2009 af lundkatrinelund (Slettet)

okay mange tak


Skriv et svar til: procent regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.