Matematik

RUMFANGSBEREGNING - hjælp

28. januar 2009 af luna0229 (Slettet)


jeg har meget brug for hjælp.

kan i hjælpe mig med at omregne:

76,1 dm3 =                            L. ???????

75 L =                             Dm3 ?????

197 cm3 =                       ML ????????

7 dL =                           cl ??????????

9,4 cm3 =                          cl ??????????

please hjælp mig, har virkelig brug for det =)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2009 af Jerslev (Slettet)

 #0: Slå op i en tabel hvor mange L en dm^3 svarer til, og så burde det være lige til at omregne.


Svar #2
28. januar 2009 af luna0229 (Slettet)

 okay tak jeg kan prøve


Skriv et svar til: RUMFANGSBEREGNING - hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.