Fysik
Fysik Har virkeligt brug for hjælp
04. november 2004 af
Christina2004 (Slettet)
Er der slet ingen der kan hjælpe mig med de to opgaver fordi jeg kan overhovedet ikke finde ud af at lave dem. Vi fik 5 opgaver for og de tre kunne jeg godt lave men de to her har jeg ingen anelse om hvordan man laver. Så jeg vil være meget glad hvis der var nogen der er villige til at hjælpe mig med opgaverne.
opgave 1)
http://www.upit.dk/files/Fysik%20opgave%20A1.doc
opgave 2)
http://www.upit.dk/files/Fysik%20opgave%20B3.doc
på forhånd tak!!
opgave 1)
http://www.upit.dk/files/Fysik%20opgave%20A1.doc
opgave 2)
http://www.upit.dk/files/Fysik%20opgave%20B3.doc
på forhånd tak!!
Svar #1
04. november 2004 af Peden (Slettet)
P_solarium = 765W/m^2
P_solen = 900W/m^2
1)
a) 900/765 = 1.17647
Man skal altså ligge ca. 18% længere tid i solen. Regn selv en time plus 18% ud :)
b) Solariet bruner mere nænsomt fordi effekten er lavere end den rigtige sol.
c) Du har en eller anden ligning der fortækker dig noget om energiindholdet i en foton. (Har ikke en formelsamling)
P_solen = 900W/m^2
1)
a) 900/765 = 1.17647
Man skal altså ligge ca. 18% længere tid i solen. Regn selv en time plus 18% ud :)
b) Solariet bruner mere nænsomt fordi effekten er lavere end den rigtige sol.
c) Du har en eller anden ligning der fortækker dig noget om energiindholdet i en foton. (Har ikke en formelsamling)
Skriv et svar til: Fysik Har virkeligt brug for hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
