Matematik

det haster. ligning:S

01. februar 2009 af Tobias11111 (Slettet)

hej.

jeg har en meget meget simpel ligning, men jeg kan slet ikke starte.

2y2-3y= 0


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2009 af richterklanen (Slettet)

2y2-3y = 0 ⇔y*(2y-3) = 0. Brug nulreglen.


Svar #2
01. februar 2009 af Tobias11111 (Slettet)

y*(2y-3) = 0

0 kan være en løsning ikke?


Svar #3
01. februar 2009 af Tobias11111 (Slettet)

jeg kan kun finde en løsning, men der burde være 2

altså y= 0 og ??


Svar #4
01. februar 2009 af Tobias11111 (Slettet)

der findes 1 løsning:S kan det passe


Svar #5
01. februar 2009 af Tobias11111 (Slettet)

HALLLLLLLLLLLLLLLLLO.


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. februar 2009 af Isomorphician

Der er to løsninger.

Én løsning uden for parentesen, og én løsning inde i parentesen.


Svar #7
01. februar 2009 af Tobias11111 (Slettet)

Isomorphician: så det er forkert, hvis jeg har skrevet, at der ingen løsning er?


Brugbart svar (0)

Svar #8
01. februar 2009 af Isomorphician

Ja det er forkert


Brugbart svar (0)

Svar #9
01. februar 2009 af mathon

2y2 - 3y = 2y(y - (3/2)) = 0


Svar #10
01. februar 2009 af Tobias11111 (Slettet)

så det betyder:

x = 1,5 eller 0, ikke ?


Brugbart svar (0)

Svar #11
01. februar 2009 af Isomorphician

Jo.


Skriv et svar til: det haster. ligning:S

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.