Matematik

funktionsform

04. februar 2009 af strangers

Hejsa

Er denne funktion y= -3,08ln(x) + 1,2351 af formen y = e-k*t  * x                ?

mvh jansik


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Hvad er de (uafhængige) variable i dit sidste udtryk?


Svar #2
04. februar 2009 af strangers

t er tiden, k er en hastighedskonstant og x er startkoncentrationen:-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. februar 2009 af richterklanen (Slettet)

Som du har skrevet det, er svaret nej.


Svar #4
04. februar 2009 af strangers

ok mange tak:)


Svar #5
04. februar 2009 af strangers

Lige i forlængelse af #0:

Så funktionen er heller ikke af formen:

ln(y) = -k*t + ln(x)

?


Skriv et svar til: funktionsform

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.