Matematik

Reducer

05. februar 2009 af mathi4293 (Slettet)

a(a-b) + ab -b(1+ a^2/b)

Nu har jeg prøvet at få dem ud af parentes, men synes det ser forkert ud:


a + ab -b + a?

Nogen der kan hjælpe mig på vej?


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. februar 2009 af Dynin (Slettet)

a(a-b) + ab -b(1+ a2/b)=a2-ab+ab-b-a2=... forkort selv


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

ganget ud ser det sådan ud: a2-ab+ab-b-a2=-b


Svar #3
05. februar 2009 af mathi4293 (Slettet)

hvad gør jeg så :s er virkelig en hat til reducering


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. februar 2009 af NejTilSvampe

  ja så får du -b og har dermed løst opgaven o_O


Skriv et svar til: Reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.