Matematik

kvadratsætningen

06. februar 2009 af micson (Slettet)

Hej! der er nogle løse ender jeg ikke helt har forstået ved udregningen af en 2. gradsligning.

jeg har prøvet mig frem men kan ikke helt finde løsningen:

opgaven er at finde radius (r), hvis arealet i cm2 og omkredsen i cm er det samme tal.

Indtil videre har jeg gjort således

Vedhæftet fil: opgave.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2009 af ibibib (Slettet)

2π·r = π·r2

0 = π·r2 - 2π·r

0 = π·r·(r - 2)

... (nulreglen)

r = 0  v  r = 2


Svar #2
06. februar 2009 af micson (Slettet)

tusind tak


Skriv et svar til: kvadratsætningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.