Fysik

halveringstid

08. februar 2009 af nynne258 (Slettet)

hvordan kan man bevise halveringstiden ved hjælp af formlen t½= ln(2)/k , når k er bestemt ved ln(2)/t½.. eller har jeg bare ikke forstået hvordan man kan udregne halveringstiden ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2009 af peter lind

Hvis k=ln(2)/t½ får du ved først at gange på begge sider med t½ og dernæst dividere på begge sider med k:  t½*k=ln(2) <-> t½=ln(2)/k


Skriv et svar til: halveringstid

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.