Matematik

hjælp

12. februar 2009 af ayahj (Slettet)

hey

kan ikke rigtig finde svaret! a) jens kører på sin knallert med en gennemsnitfart på 28 km/ t. hvor langt kommer han på 2 timer og 45 minutter?

skal jeg ikke gange 28 med 2 timer og divider med 45min eller hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. februar 2009 af Dynin (Slettet)

60 min =1 time så 45 min = __ time


Svar #2
12. februar 2009 af ayahj (Slettet)

jeg forstår stadig ik


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. februar 2009 af Dynin (Slettet)

45 minutter er 75% af en time ikk? så 45 min =0,75 time hvoraf 2 timer 45 minutter = 2,75 time ... og så er det bare at regne :-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. februar 2009 af Sillelille (Slettet)

Hvis Jens kører 28 km/t så kører han (28/60) 0,46 km/t i minuttet.

2 timer + 45 min = 165 min.

Altså 165 min x 0,46 km/min = 75,9

Altså kører Jens 75,9 kmpå 2 t og 45 min.


Svar #5
12. februar 2009 af ayahj (Slettet)

tusind tak


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.