Matematik

trekant med cosinus relation

14. februar 2009 af Amandaskat (Slettet)

Hej

Jeg har fået en opgave der lyder på følgende

vinkel A=72 grader, b=4,1 og c=3,8

a)tegn en model af trekanten og beregn længden af siden a(denne opgave har jeg lavet med cosinusrelationerne og det gik meget godt)

b) beregn længden af højden på siden b. (Denne opgave vil jeg meget gerne have hjælp til, jeg forstår ikke hvad der menes med længden af højden på siden b??)

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. februar 2009 af ibibib (Slettet)

Højden fra vinkel B vinkelret på siden b.


Svar #2
14. februar 2009 af Amandaskat (Slettet)

og hvad betyder det sådan?


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. februar 2009 af mathon

tegn det og dan dig et helhedsindtryk

sin(A) = hb/c


Skriv et svar til: trekant med cosinus relation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.