Matematik

reduktion igen

15. februar 2009 af petersmor (Slettet)

Hej igen jeg har vist nok forstået men her kommer lige en til

2-(-3x+5)-x+6


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2009 af patricksorensen (Slettet)

Opløs minus-parentesen...

2+3x-5-x+6 =>

(sorterer lige for ordens skyld...)

2-5+6+3x-x

2-5+6 = 3

3x-x = 2x

Så resultatet må være

3+2x


Brugbart svar (2)

Svar #2
15. februar 2009 af Lektiehjælpen (Slettet)

Ja, det er korrekt, patricksorensen.

2-(-3x+5)-x+6

= 2+3x-5-x+6

= 2x+3


Skriv et svar til: reduktion igen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.