Matematik

Definitionsmængden

18. februar 2009 af retnaj (Slettet)

Er lidt i tvivl om jeg har fået det til de rigtige

f(x) =      4    

           6x-22

6x - 22 = 0 --- 6x = 22 --- x = 3,66

Dm = R \ {3.66}


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Det er vist rigtigt nok. =)


Svar #2
18. februar 2009 af retnaj (Slettet)

Regnede jeg også med men tak for svaret :)


Skriv et svar til: Definitionsmængden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.