Matematik

Differentialkvotienter

18. februar 2009 af Burton13 (Slettet)

Nogen der kan hjælpe med denne opgave?

I en elektrisk kreds er spændingen, u(t) volt, mellem to punkter til tidspunktet t, givet ved:

u(t)= 200(1-e^-0,03t)

Bestem strømstyrken i(t) milliampére, når det oplyses, at i(t)= 4u´(t).


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2009 af Zmorg (Slettet)

Du skal blot differentiere u og gange med 4 så har du den søgte fkt


Svar #2
18. februar 2009 af Burton13 (Slettet)

Så har jeg en funktion der hedder u´(t)= 24*e^(-3t/100).

Men hvad skal jeg stille op med den?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. februar 2009 af Daniel TA (Slettet)

#2 det er din funktion for strømstyrken.


Svar #4
18. februar 2009 af Burton13 (Slettet)

Så mit svar er bare i(t)=24*e^(-3t/100).?
 


Skriv et svar til: Differentialkvotienter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.