Matematik

Kapitalfremskrivning: Terminer

18. februar 2009 af gudtee (Slettet)

hvordan isolerer man termin (n) ? altså formlen for det ?

n = ?????


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2009 af Isomorphician

Kn = K0(1+r)n <=>

Kn/K0 = (1+r)n, brug nu logaritmeregnereglerne til at isolere n.


Skriv et svar til: Kapitalfremskrivning: Terminer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.