Matematik

Linear interpolation

20. februar 2009 af oneqn (Slettet)

Hej

Jeg har lidt problemer med at linært interpolere nogle værdier. Der er vedhæftet en figur.

Problemet er bare at på tabelen kun findes værdier for h/d = 5, 1 og =<0,25

I min opgave får jeg h/d = 0,42

 REGNER FOR ZONE E

Skriver lige det ned

h/d = 5 faktor der svarer til denne værdi er lig med -0,7                                                                         

h/d = 1 faktor der svarer til denne værdi er lig med -0,5

h/d <= 0,25     faktor der svarer til denne værdi er lig med -0,3

Hvordan finder jeg den faktor der svarer til h/d = 0,42?

Håber virkelig nogen at der kan hjælpe

Vedhæftet fil: LININT.GIF

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Se vedhæftede fil


Svar #2
20. februar 2009 af oneqn (Slettet)

TAK!.... det har løst problemet! :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Det man faktisk bruger er differentialet (dy/dx)*dx Prøv at læse om det i din bog.


Skriv et svar til: Linear interpolation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.