Matematik

Tallets betydning for funktionen

21. februar 2009 af CJN (Slettet)

Rogn fra fisk ligges i saltlage for at øge holdbarheden.

Funktion: f(t) = 2,7 * (1-e-0,021*t)

f(t) = saltkoncentrationen i rogn målt i gram salt pr kg rogn.

t = antal af timer rognen har ligget i saltlagen.

Hvilken betydning har tallet 2,7 for saltkoncentrationen i rognen?


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. februar 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Prøv at beregne f(0).


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. februar 2009 af richterklanen (Slettet)

Som #1, og så kan du jo gætte på, hvor fiskene er fanget.


Svar #3
22. februar 2009 af CJN (Slettet)

f(0) gir en vandret linie der skære yaksen i 2,58... (2,7)

Begyndelses værdi eller?


Svar #4
22. februar 2009 af CJN (Slettet)

Hjælp..?


Brugbart svar (1)

Svar #5
22. februar 2009 af Jerslev (Slettet)

#3: Præcis. =)


Svar #6
22. februar 2009 af CJN (Slettet)

Tusind tak! :-)


Skriv et svar til: Tallets betydning for funktionen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.