Matematik

Opstil en formel??

22. februar 2009 af Rabis (Slettet)

Hej allesammen

Jeg vil bare lige høre om det er rigtigt det jeg har gjort ved denne opgave:

a) Fire variable størelser er forbundet ved formlerne: R=R0(1+a*t) og U=R*I

Opstil er formel der udtrykker t ved U og I

Det jeg har gjort er så at issolerer t i den ene formel og dernæst issolerer r i den anden. Så har jeg sat det jeg har fået issoleret på formel 2s plads ind i formel 1 og har fået resultatet:

t= I*U-R0/a*R0

Er det facit?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2009 af Munck (Slettet)

Fremgangsmåden er rigtig nok, så hvis dine mellemregninger er rigtige så er det facit.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. februar 2009 af mathon

t = (U-RoI)/(Ro*I*α)


Svar #3
22. februar 2009 af Rabis (Slettet)

jeg forstår ikke lige hvordan der også kommer til at stå I under brøkstregen??


Skriv et svar til: Opstil en formel??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.