Matematik

Udregn ligningers skæringspunkt

22. februar 2009 af 3157 (Slettet)

L) 3/4x - 2y + 4,5 = -1/4x + 1,5y + 1,5

M) y = -3x +1

Udregn L og M's skæringspunkt.

Jeg har fået denne opgave af min lærer, men kan ikke løse den.

Nogle som kan svare mig på om den overhovedet KAN løses?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: I første omgang skal du isolere y i ligningen for L. =)


Svar #2
22. februar 2009 af 3157 (Slettet)

Jeg får det til:

1x+3 = 3,5y

el.

1x+3 = y
  3,5

? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. februar 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Prøv lige nogle flere mellemregninger.


Skriv et svar til: Udregn ligningers skæringspunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.