Matematik

intensitet

22. februar 2009 af EMJ (Slettet)

Hey, har en der driller. Håber der er en der kan hjælpe.

Når en bestemt type gammastråler sendes gennem en blyvæg er der følgende sammenhæng mellem intensiteten R0 før passage gennem blyvæggen og intensiteten R efter passage:

R=R0e-0,0393x

Hvor x angiver blyvæggens tykkelse, målt i mm.

a) Beskriv, hvilken information funktionen giver om reduktion af gammastrålingens intensitet?

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2009 af dnadan (Slettet)

At den er eksponentielt aftagende med halveringstiden T½=ln(2)/0,0393=...


Svar #2
22. februar 2009 af EMJ (Slettet)

mange tak


Skriv et svar til: intensitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.