Matematik

regression

22. februar 2009 af biqqu (Slettet)

Jeg har en eksponential voksende funktion, der har regneforskriften: y=0,5884e0,1258x.

Jeg skal bestemme dens fordoblingstid: T2= ((log2)/(log(a)) = ((log2)/(log(e0,1258) = ...

Hvis dette er den korrekte fremgngsmåde er der så en der gider, at udregne det på sin lommeregner.. Jeg har nemlig ikke min lige pt. Tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Jeg får det til 5,5. Det er korrekt fremgangsmåde.


Skriv et svar til: regression

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.