Engelsk
Rettelse af sætninger!!!! Help me please guys.
24. februar 2009 af
Timeismoney (Slettet)
<p class="MsoNormal" style="margin-top:0cm;margin-right:-2.85pt;margin-bottom:
10.0pt;margin-left:2.85pt">
<p class="MsoNormal" style="margin-top:0cm;margin-right:-2.85pt;margin-bottom:
10.0pt;margin-left:2.85pt"> Summary
<p class="MsoNormal" style="margin-top:0cm;margin-right:-2.85pt;margin-bottom:
10.0pt;margin-left:2.85pt">
<p class="MsoNormal" style="margin-top:0cm;margin-right:-2.85pt;margin-bottom:
10.0pt;margin-left:2.85pt">Stepford wives book was written by Ira Levin and it’s was first published in great Britain in 1972. The main persons in the book were Joanna, Walter, and their family including friends. Joanna is a hard working person that likes playing tennis, semi photographer and she is interested in politic like women liberation movement. She was very successful in her work. She works at network station and host show TV called the Battle of the sexes. But an incident happened which ruined his career. One episode of the Battle of the sexes, she tried the loyalty of the couple. The title of the show is “I can do better” which described that women can do better than men or if men can do it, women also can. The couple name was Hank and Barbara. They have been separated for a few weeks with somebody else. </o:p>
<p class="MsoNormal" style="margin-top:0cm;margin-right:-2.85pt;margin-bottom:
10.0pt;margin-left:2.85pt"> It turned out that Hank was loyal to his wife Barbara said that she enjoyed more with guys than her husband. Because the incident in the show, Hank went to the live show of Joanna and tried to shot her. Luckily, she was not hurt but the station did not like it. Therefore, they decided to pull out Joanna from the station, which affect her so much. Joanna have a husband named Walter with her two kids peter and Kimberly. Walter loves her so much so he decided to resign at the network station as well. Walter saw her wife was affected after resigning so he decided to move to Steford County. They were welcome by Mrs Wellington.</o:p>
<p class="MsoNormal" style="margin-top:0cm;margin-right:-2.85pt;margin-bottom:
10.0pt;margin-left:2.85pt">It was a little town county. Men and women have different duty to do separately. They enjoyed living in the county since it was boring to stay in the big town instead. Mike Wellington became their best neighbourly friend that could introduce them to the people in the county-town and they will get more friends and know more about they area. Since both of them are interested in politics and sport. Joanna may change women right because of the political right and experience, she had that women are always under control.</o:p>
Skriv et svar til: Rettelse af sætninger!!!! Help me please guys.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
