Fysik

isolering!!!

24. februar 2009 af Chiiiqua (Slettet)

hej jeg skal have isolere at i dette udtryk:

t = (1/at) - (1/a0)

er der nogle der kan hjælpe?

mange tak på forhånd!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2009 af Daniel TA (Slettet)

Hvad er du selv nået frem til?


Svar #2
24. februar 2009 af Chiiiqua (Slettet)

altså jeg er kommet så langt her :

t * a= 1 - (1/a0

men så er det bare om det bliver således: 

at = (1 - (1/a0))/t

kan det passe? (= 


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. februar 2009 af Daniel TA (Slettet)

Nope, det ser ikke rigtigt ud.

Prøv at lægge 1/a0 til på begge sider og op løft i -1


Svar #4
24. februar 2009 af Chiiiqua (Slettet)

altså        t + 1/a0 = 1/at

men hva så? går det der 1-tal ud hvis der opløftes til -1 eller ???


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. februar 2009 af peter lind

Nej. Når du ganger ligningen med at, skal du gange det på alle led altså også 1/a0. Flyt i stedet allerførst 1/a0 over på venstre side


Svar #6
24. februar 2009 af Chiiiqua (Slettet)

?????  er det rigtigt det jeg skriver?


Svar #7
24. februar 2009 af Chiiiqua (Slettet)

at = (t +(1/a0))-1


Brugbart svar (0)

Svar #8
25. februar 2009 af peter lind

#7 Korrekt


Skriv et svar til: isolering!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.