Matematik

faktorisering

25. februar 2009 af brænder (Slettet)

er der en der kan finde ud af at faktorisere den her for mig :D

f(x) = x^2 - 5x - 12


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2009 af Sherwood (Slettet)

d=(-5)^2-4*1*(-12)=25+48=73

Jeg tror, at det bliver svært...


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. februar 2009 af Danielras (Slettet)

Nej rødderne er ikke så pæne, så kønt bliver det ihvertfald ikke.


Svar #3
25. februar 2009 af brænder (Slettet)

er den her faktorisering rigtig ?? 

 f(x) = 1(x - 6,770)(x + 1,772)


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. februar 2009 af Sherwood (Slettet)

Det er da rimeligt. Men vil du ikke godt slette 1-tallet!

..desuden er det, 6,772


Skriv et svar til: faktorisering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.